11 - 17 juni 2018
Autotron Rosmalen

11 - 17 juni 2018 | Autotron Rosmalen

Kids Day op Ricoh Open

Met je idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Het kan allemaal op de Kids Day! Want ook dit jaar staat de woensdag van het Ricoh Open weer in het teken van de kids! Vergeet zeker je racket niet, want op de baantjes van KNLTB Plaza kun je vanaf 10.00 uur lekker tennissen met je vriendjes en clubgenoten. Speel de punten na die je net zelf op het Center Court hebt gezien en train je slagen. Wie weet sta jij dan ooit zelf ook wel op het mooie Center Court!

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma dat uit allerlei verschillende en leuke tennisgames bestaat. Zo kun je er beachtennis spelen, deelnemen aan de KNLTB Volleychallenge en zijn er veel mik- en prijzenspelen. Ook kunnen kids een t-shirt en zelfs een grasclinic van een deelnemer aan het toernooi winnen! Doe dus zeker mee aan de leuke tennisgames! En zoals elk jaar vindt een speciale persconferentie voor kinderen plaats.

Tijdens deze persconferentie kun je je vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi. Wat moet je doen om zo goed te worden? Wat eten ze graag? Of wat doen ze in de voorbereiding op een spannende wedstrijd? Allemaal vragen die de tennissers graag voor je beantwoorden. Heb je een andere vraag? Onthoudt hem goed en waag je kans! Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

Peuters gratis toegang op de Ricoh Open.

Peuters hebben, onder begeleiding, elke dag gratis toegang tot het evenement. De begeleiders ontvangen aan de kassa een gratis kaartje voor de peuter, deze kaart geeft geen recht op eigen zitplaats. Verstrekking van deze kaart kan alleen op het evenement en niet in de voorverkoop.

Speciale kaarten voor Kids Day zijn via onderstaande link te koop tot en met 16 jaar.

Tickets